Traplift

Op deze pagina vindt u leveranciers die trapliften plaatsen. Tevens vindt u de diensten die nauw verwant zijn zoals het repareren en onderhoud van een traplift. Bekijk de aanbieders en neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met de betreffende traplift aanbieder.
123Trapliften

123Trapliften levert tweedehands trapliften van topmerken voor rechte trappen en trappen met een bocht. Tweedehands trapliften kunnen over het algemeen... Meer info

Euroliften

Euroliften is gespecialiseerd in maatwerk, naar wens en behoefte van de gebruiker. Sinds 1997 zijn wij producent en leverancier van... Meer info

Thyssenkrupp Home Solutions

Zorgeloos langer thuis met een lift van thyssenkrupp thyssenkrupp Home Solutions is al meer dan 65 jaar leverancier van trapliften,... Meer info

Smienk Trapliften

Smienk, de slimste keuze! Bij Smienk bent u verzekerd van de veiligste traplift voor de laagste prijs. Dit maken we... Meer info

Uw bedrijf ook deelnemen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een bericht. Meer info

Traplift leveranciers vinden

Op deze pagina vindt u traplift leveranciers voor iedere regio in Nederland en België. In de het selectievenster kunt u heel gemakkelijk uw keuze verder selecteren en zo de geschikte leverancier voor uw traplift vinden. Zoekt u bijvoorbeeld een partij die uw traplift kan repareren, of wilt u jaarlijks onderhoud laten plegen.

Wat is een traplift?

Een ander woord voor traplift is een stoeltjeslift. Er wordt hierbij een geleider aan de zijkant van uw bestaande trap geplaatst. Via deze geleider wordt een stoel verplaatst naar de volgende verdieping. Nadat u plaats neemt op de stoel, kunt u deze eenvoudig zelf bedienen.

Het voordeel hiervan is dat u geen ruimteverlies heeft, omdat de traplift over of naast de bestaande trap wordt geplaatst. De  huidige trap blijft gewoon bestaan en blijft normaal bruikbaar.
Als tijdelijk oplossing is de traplift tevens uitermate geschikt en is daarnaast kostentechnisch een relatief voordelige oplossing.

Een traplift is niet geschikt voor rolstoelen. Kijk hiervoor in onze rolstoellift gids.

Traplift kopen

Een traplift kopen is een van de mogelijkheden om een traplift aan te schaffen.

De voordelen hiervan zijn veelzijdig. Eén van de belangrijkste voordelen van een trap-lift is dat er geen grote verbouwing nodig is. Bovendien kan een traplift vaak binnen één dag geplaatst worden.

De leveranciers op deze pagina vertellen er u graag meer over!

Traplift huren

Denkt u er over om een traplift te huren? Wellicht verwacht u de traplift slechts tijdelijk nodig te hebben of wilt u juist liever de kosten spreiden. Ook wanneer u een woning huurt behoort een traplift huren zeker tot de mogelijkheden. Er zijn gespecialiseerde bedrijven die trapliften verhuren. In de meeste gevallen met een degelijke garantietermijn. Informeer bij de bedrijven op deze pagina voor de mogelijkheden.

Tweedehands traplift

Nog een keuze om af te wegen is het aanschaffen van een gebruikte traplift. oftewel tweedehands traplift.

Vaak is een tweedehands traplift niet meer van nieuw te onderscheiden, omdat alle minder goede onderdelen zijn vervangen. De trapliften zijn helemaal nagekeken op gebreken en zijn zo nodig gereviseerd.

Tweedehands trapliften worden nagenoeg altijd met een gedegen garantieperiode geleverd.
Maak snel uw keuze via het selectiefilter.