Thyssenkrupp Home Solutions

Van Utrechtweg 99
2921 LN
Krimpen aan den IJssel

0800 - 5003

Zorgeloos langer thuis met een lift van thyssenkrupp

thyssenkrupp Home Solutions is al meer dan 65 jaar leverancier van trapliften, huisliften en plateauliften. Een lift van thyssenkrupp laat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde huis wonen, zelfstandig en in uw eigen bekende sociale omgeving. Uw thuis waar zoveel mooie herinneringen zijn gemaakt en een stukje van uw ziel is verankerd.

Maak kennis met de mobiliteitsoplossingen van thyssenkrupp. De traplift, waarmee alle verdiepingen weer toegankelijk worden voor u. Uw trap is geen obstakel meer als u kiest voor een op maat gemaakte traplift, zoals onze Swing. Of een van de zeer elegante huisliften, waarmee u de toegankelijkheid vergroot en tegelijkertijd waarde toevoegt aan uw huis.

thyssenkrupp is marktleider op het gebied van liftinnovatie, en we helpen u graag bij het kiezen van de lift die bij u past! Op onze website kunt u gemakkelijk onze brochures aanvragen, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen voor meer informatie.

thyssenkrupp. Engineering you can trust. For life.

Werkgebied thyssenkrupp Home Solutions

Heel Nederland

Voor wie

Lift in huisLift in zorginstellingLift in kantoorpandLift in openbare gebouwenLift in restaurant/winkelLift in fabriek/magazijn

Diensten

Lift renovatieLift onderhoudLift installatie

Soort lift

PersonenliftTrapliftHuisliftRolstoellift