123Trapliften

De Aar 1
8253 PN
Dronten

085 - 3036194

123Trapliften levert tweedehands trapliften van topmerken voor rechte trappen en trappen met een bocht.

Tweedehands trapliften kunnen over het algemeen nog jaren mee. 123Trapliften maakt gebruikte liften geschikt voor hergebruik. In onze fabriek in Dronten worden onze trapliften weer helemaal in orde gemaakt voor een tweede leven. Een bewuste keuze van 123Trapliften. Het hergebruik van materialen is namelijk beter voor het milieu én is ook nog eens veel voordeliger voor uw portemonnee.

123Trapliften levert uitsluitend trapliften van topmerken. Wij werken exclusief met de merken Otolift én ThyssenKrupp,

Werkwijze
Ondersteuning van advies tot tekening, fabricage en montage

Servicedienst
Wij willen dat onze klanten veilig en naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze trapliften. Als er zich een defect aan uw traplift voordoet, moet dat binnen korte termijn worden opgelost. De serviceafdeling van 123Trapliften is daarom 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Ook ’s avonds en in het weekend.

Garantie
Onze trapliften worden standaard met 1 jaar garantie en 24/7 service geleverd. U kunt na het eerste jaar uw garantie tot 5 jaar verlengen als u bij ons een onderhoudspakket afsluit. U bent dan verzekerd van volledige garantie met 24/7 service. Daarnaast komen onze monteurs jaarlijks kosteloos langs voor een onderhoudsbeurt.

De hergebruikte trapliften van 123Trapliften zijn beter voor het milieu én is ook nog eens veel voordeliger voor uw portemonnee.

Werkgebied 123Trapliften

Heel Nederland

Voor wie

Lift in huisLift in zorginstellingLift in kantoorpandLift in openbare gebouwenLift in restaurant/winkelLift in fabriek/magazijn

Diensten

Lift reparatieLift renovatieLift onderhoudLift installatie

Soort lift

Traplift